Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pomoc] banik

areq94pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w lol'a gram do piątku i niefortunnie deje mi się coś z łączem internetowym(zawsze działa normalnie) ze co jakis czas mi sie net rozłącza,możliwe ze jest to spowodowane problemami na linni lub dość dużym wiatrem (to jest akurat dziwne ale zawsze jak wieje mocno to net słabo chodzi albo i wcale nie dzieła ) a wiec do rzeczy w sobotę dostałem 1 ostrzeżenie za wychodzenie z meczu :/ ale po jakimś czasie net się naprawił i było już dobrze. w niedziele znów net szwankował i wywalało mnie w trakcie meczu :(( dziś tez raz mnie wywaliło ale teraz jakoś internet się ustatkował i działa jak należny lecz zgarnołem bana do 06.03.2012. I chciał bym się zapytać czy mogę się jakoś odwołać od bana i napisać od suuportu ze jest to spowodowane złym łączem a nie tym ,ze opuszczam mecze,i jak mogę to muszę pisać ticketa po polsku czy po ang?:D

z gory dzieki

Opublikowano

Odwołanie nawet nie pomoże, ponieważ każdy by mógł tak napisać, że rozłączanie jest powodem warunków atmosferycznych czy technicznych. Jeżeli masz problemy z netem i wiesz o tym to lepiej nie graj dopóki to nie minie.

Możesz spróbować napisać odwołanie, lecz marnie to widzę. Oczywiście że możesz napisać po Polsku.

Opublikowano

Zanim zareagują to ban ci minie :>

35175.png

Moje motocykle: Kawasaki KLR 650, Honda MTX 80.

A zbieram na Yamahe R1 ^_^

LWG!

Opublikowano

Jak powiedzial Gamus możesz spróbować ,może ci się uda ;> A pozatym to kilka dni. PRZEŻYJESZ !

tyrtyu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...